ЦРУ розсекретило звіт про зустріч російських солдатів з НЛО

Як повідомляє Daily Express, посилаючись на розсекречений звіт ЦРУ, в 1993 році над російською військовою базою в Сибіру було виявлено НЛО.


информирует https://ukr.media/
Солдати збили об'єкт, і вийшов сильний вибух, який перетворив тіла 23 людей у камінь. Втім, видання радить обережно ставитися до таких публікацій американської розвідки, оскільки в них може міститися дезінформація.
У розсекречених документах ЦРУ міститься «шокуючий звіт» про те, як в 1993 році російські військові зустрічалися з НЛО, повідомляє Daily Express. Судячи з цього звіту, після розвалу Радянського Союзу багато файлів радянської розвідки потрапляли в руки до американців і в їх числі нібито було це досьє об'ємом 250 сторінок, що включало в себе зображення та свідчення очевидців.

У звіті говориться, що над військовим об'єктом в Сибіру був виявлений низько летить об'єкт у формі тарілки. Один із солдатів запустив по ньому ракету «земля — повітря» і збив об'єкт. З нього вийшли п'ять гуманоїдів невисокого зросту з великими головами й великими чорними очима, які незабаром перетворились у білу кулю, що світиться, яка гуділа та свистіла. Куля вибухнула, і 23 солдати, які дивилися на неї, перетворилися в камінь. Вижили лише двоє людей, які перебували в тіні.
.

Останки скам'янілих солдат були доставлені в секретний дослідний центр в Підмосков'ї. За свідченням фахівців, поки невідомий землянам джерело енергії миттєво змінив структуру організмів солдатів, перетворивши їх на молекулярному рівні в щось, схоже на вапняк.

Представники ЦРУ при цьому відзначали, що якщо це правдива інформація, то це вкрай загрозливий факт. «Інопланетяни володіють такою зброєю і технологіями, які перебувають за межами нашого розуміння», — наводить видання їх коментар.

Втім, Daily Express зазначає, що звіт ЦРУ - це може бути дезінформація», — попереджають фахівці.

Технологии Blogger.