Вчені дослідили особливості людей відповідно до груп крові


Міжнародна наукова група провела масштабні дослідження характерних особливостей груп крові, які є вирішальним фактором в визначенні схильності до серйозних захворювань і при виборі харчових продуктів.

інформує http://invaders.com.ua/

Вчені рекомендують враховувати групу крові при підборі раціону харчування. Так, власникам I групи слід вживати велику кількість білків, в той час як людям з II групою крові добре підходить вегетаріанська їжа. Особам з III групою рекомендовано споживання червоного м’яса, а з IV – морепродуктів.

Експерти впевнені, що індивідуальність організму обумовлена ​​різною кров’ю. Перша група характерна для людей зі здоровим харчовим трактом і ризиком порушень згортання крові. Добровольці з другою групою відрізнялися хорошою пристосованістю до змін в раціоні харчування і схильністю до хвороб серця. Власники третьої групи крові володіють міцною нервовою системою і частіше за інших схильні до діабету. Люди з четвертою групою добре адаптуються в сучасних умовах і ризикують захворіти на рак.
Технологии Blogger.