Якщо не перестанеш ЦЕ робити, то назавжди залишишся бідняком!

Звички, які заважають тобі мислити як багач....


информирует  https://ukr.media/
Багатий і процвітаючий чоловік — це недосяжний ідеал для багатьох рядових працівників. Чомусь багато хто думає, що на досягнення багатства потрібно витратити багато часу, сил і відмовитися земних благ. Ну або народитися в родині багатіїв. Але чи так це насправді?

Бідність — це не фінансовий стан, а спосіб мислення. Тут виникає безліч сумнівів і недовіри, і це абсолютно нормальна реакція на подібний факт. Люди з великими гаманцями в світі не поспішають ділитися секретами свого успіху. Однак найцікавішим все ж вдається їх добути.

Звички, які заважають тобі мислити як багач. Позбався від них, і результат не змусить довго чекати.

1. Бідний завжди шукає винних

У фінансовому стані бідної людини завжди винні батьки, чоловік або дружина, держава, оточення — хто завгодно, тільки не він сам. Він абсолютно не в змозі визнати той факт, що відповідальність на цьому виключно на його плечах

2. Жалість до себе

Бідний завжди знайде, за що себе пожаліти: народився не в тій країні, живе в поганий час, недостатньо освічений, неідеальне статура, магнітні бурі — та все що завгодно! У нього є десятки аргументів для цього, а капітал на жадібності не заробиш, знаєш.

3. Ниття і скарги на життя

Часом так хочеться розповісти кому-той, який ти бідний і нещасний, і отримати розраду. Людина з мисленням багатія сприймає будь-яку невдачу як тимчасові труднощі і ні на що не скаржиться. Від того, що ти виговоришся, грошей в гаманці не додасться.

4. Займатися нелюбимою справою

Щоб справа приносила успіх, воно повинно бути коханим. Інакше людина може проклинати свою роботу, начальство і колег, але все одно кожен понеділок буде знехотя волочитися в проклятий офіс і проводити рік за роком в очікуванні п'ятниці.

5. Тягнути час

Відтягувати до останнього. Девізом його життя може бути народна мудрість «Сім раз відмір — один відріж», ось тільки до відрізання справа не завжди доходить...

6. Безкоштовне навчання

Практичний кожен успішний чоловік скаже тобі, що найкраща інвестиція — це інвестиція в себе. Бідний чоловік звик, що все можна отримати на халяву, навіть навчання. Але для того, щоб навчитися чогось дійсно потрібного і корисного в наш час, на жаль, завжди доводиться платити.

7. Трата грошей даремно

Якщо у людини немає фінансової стратегії, то він буде заробляти гроші і відразу ж витрачати їх. І тут вже не важливо, скільки він заробляє. Якщо людина не вміє грамотно поводитися зі своїми засобами і інвестувати їх у створення капіталу, то він все одно буде бідним.

8. Трата часу даремно

Аналогічно попередньому пункту, бідна людина часто задається питанням: «Як вбити час?» І це його найбільша помилка. Немає нічого дорожче часу, і багаті точно знають це!

9. Думати, що скажуть інші

Кожен успішний людина унікальна. Він створює свою власну стратегію успіху, за що його і цінують інші. Так що ти цілком можеш наплювати на всі наші поради і йти по своєму унікальному шляху!

Бідний ж, навпаки, наслідує іншим. Він дуже багато часу витрачає, щоб стати схожим на процвітаючого людини і прислухається до думки оточуючих. Але багатому все одно, що про нього думають інші.

10. Жити чужим життям

Одна з найсерйозніших помилок бідняків — проекція чужого життя на свою. Вчитуватися в біографію сильних і знаменитих і робити абсолютно так само, як там написано — це те, через що ти можеш знайти відчуття дискомфорту на все життя. Стратегії успіху — це, звичайно, чудово, але ти повинен робити тільки те, що дійсно вважаєш підходящим для себе.

Ти впізнав себе, читаючи ці пункти? Я, на жаль, так. Також я дуже добре розумію, що не можна просто взяти і змінити спосіб мислення, але мене не покидає надія, що якщо кожен день робити маленький крок назустріч тому, чого тобі дійсно хочеться досягти, то успіх прийде неодмінно! 

Технологии Blogger.